Ajándékválasztó

Karácsonyi gift guide

Tudod, van az a barátnőd, aki folyamatosan a gyönyörű pileákról beszél, és csak órák múlva jössz rá, hogy nem egzotikus szigetekről, hanem szobanövényekről volt szó. Vagy a kollégád, akinél mindig lapul legalább 7 különböző méretű vászonzsák a vásárláshoz, plusz pár doboz, ha elvitelre kérné valahol az ebédet. Mindenkinek van valami kattanása, ami miatt szeretjük – na de minek örülnek ők karácsonykor?

A növénymama

Aki persze lehet növénypapa is. De a lényeg, hogy a zöldek gondozásával kel és fekszik, és gondolataiban azon sakkozik, hogy melyik növény hol kap elég napot, melyik kaspót növi ki épp, és mikor kell átültetni. Mivel a növényeknek nemcsak mérete, hanem a száma is rohamosan növekszik, egy új kaspónak biztosan örül.

A foodie

Szabadideje nagy részét éttermekben, a piacon vagy konyhában tölti. Mindig meg tud lepni valamilyen kulináris újdonsággal. De ne gondold, hogy te nem tudod meglepni őt! A konyharuhák és kesztyűk mindig jól jönnek egy foodie konyhájában. Van pár olyan szakácskönyvünk is, ami egész biztosan tartogat izgalmakat számára.

A skandináv

Letisztult lélek, akinek szíve a skandináv országokért dobog. Na de mi dobogtatja meg igazán? Íme néhány ajándékötlet annak a barátnak, aki odavan az északi egyszerűségért és a részletekért.

A home-officeoló

Eddig azon dolgoztunk, hogy otthonossá tegyük az irodáinkat, most pedig irodává alakítjuk az otthonainkat. Miután talált egy szabad asztalfelületet a laptopjának, a home-officeoló barátod tanácstalanul néz körbe: mozduljak ki csak azért, hogy igyak egy finom kávét? Hol legyen a helye a sok apróságnak, ami összegyűlt az asztalon? Mentsd meg őt egy jól megválasztott karácsonyi ajándékkal!

A zerowaster

A barátod, akinek hatalmas a szíve és kicsi az öko-lábnyoma. Mindig legalább 7 különböző méretű vászontasak lapul a táskájában, és ha nála vagy, egy mini laboratóriumban érzed magad. Vajon mit kezd ennyi ecettel? Na és a szén a fürdőben? Ezek az ajándékok legalább annyira gondoskodnak a bolygóról, mint ő maga. De előre szólunk: tilos őket becsomagolni!

A babavárók

A babakelengye lista általában hosszú és tele van értelmezhetetlen szavakkal, nem csoda, hogy a legtöbb pár egy ponton elengedi az egészet. Legyél te az a jófej barát, aki kiutat mutat a haszontalan eszközök világából és valami egészen cukival lepi meg őket.

A bohém

Nehéz megfejteni, hogy hogyan csinálja, de valamiért mégis működnek a minta- és színpárosítások, amiket kitalál. Meglátod, te sem fogsz mellélőni, ha ezekből választasz neki valamit.