Márkáink

A ferm LIVING egy dán márka, és grafikai fókuszú lakberendezési termékeket takar. A portfólió a kisebb bútorok mellett kiegészítőkből, textilekből, konyhai tárgyakból és egy nagy gyerekkollekcióból áll.
Foekje Fleur termékei funkcionálisak, szépek és emellett egy mélyebb mondanivalójuk is van. Foekje Hollandiában, a szülővárosában található folyó mentén gyűjtött össze olyan flakonokat, amik akár már a 60-as évek óta ott hevertek, és ezeket örökítette meg porcelán formában. Egy olyan anyagot használ, ami teljesen másnak tűnik, mégis valamiben hasonló: időtálló. Így hívja fel a figyelmet arra, hogy ezek a pár hétig használt flakonok a szemétben landolás után is évtizedekig ugyanúgy jelen vannak.
A német Gestalten újragondolja a könyvkiadást. Szerteágazó tematikájukkal gazdagabbá teszik az olvasóik életét, mindemellett mély kapcsolatot ápolnak az őket körülvelő kreatív közeggel.Alapos megfigyeléseik során a legapróbb változásokat is képesek felismerni és megérezni az építészet, vizuális kultúra, design, divat és a gasztronómia területén.
A GUR szőnyegek hazája Viana do Castelo, egy kézművességben gazdag kis város Észak-Portugáliában. A márka alapítója, Célia, szívesen emlékszik vissza arra, hogy mennyi szőnyeg vette körül gyerekkorában. Ezek főleg a tipikus népi mintákat követték, összességében nagyon egyszerűek voltak, és véletlenszerűen, megmaradt anyagokból készültek. A GUR lényege, hogy a régi technikák megtartásával, válogatott anyagokból és vidám mintákkal gondolják újra ezeket a tárgyakat. Így a hagyományok tiszteletben tartása mellett teret kapnak kortárs művészek és designerek, hogy a szőnyegek a modern korban is megállják a helyüket.
A House Doctor egyenlő skandináv design szorozva a bohém életérzéssel. Hitvallásuk, hogy az elemeket nem párosítani, hanem keverni kell. A kollekciójukban rengeteg valóban kézzel készült, festett tárgy található, így sok darab tényleg egyedi. Egy-egy House Doctor tárgy könnyen harmonikussá és otthonossá tud tenni egy enteriőrt.
Az OYOY egy dán cég, ami a minőségi anyagok mellett a designra, funkcióra és színekre helyezi a hangsúlyt. A kollekcióikat a skandináv egyszerűség inspirálja, de a színek és anyagok meglepő kombinációja gyakran visz egy kis csavart a tervezésbe.