További információk
Nyelv: | angol |
---|---|
Terjedelem: | 387 oldal |
Megjelenés | 2017 |
Termékszám | AR6-0004 |
ISBN szám | 9781579656317 |
10 490 Ft
Várható szállítás: március 2. (kedd)
Hétfőn feladjuk és kedden nálad lesz.
Nyelv: | angol |
---|---|
Terjedelem: | 387 oldal |
Megjelenés | 2017 |
Termékszám | AR6-0004 |
ISBN szám | 9781579656317 |
Hmm. Nekem nincsen márkám.
Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.
Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.
Egy szakácsköny, ami végigvezet az évszakokon és megmutatja, hogyan használd fel a szezonális zöldségeket.
Joshua McFadden, a portlandi Ava Gene séfje és tulajdonosa egy zöldségsuttogó. Kipróbálta magát az Egyesült Államok leginspirálóbb éttermeiben, majd a gazdálkodás és zöldségtermesztés felé vette az irányt. Ezzel a tudással felvértezve találta meg azt, amiben otthonosan mozog. A szezonális, lokális hozzávalókon alapuló, zöldséghangsúlyos konyhát. Nem húsmenteset, mert nem akar túl messzire merészkedni egy tökéletes sajtburgertől.
Első könyvében szezonokon keresztül veszi sorra, hogy mihez kezdjük a piacon kapható finomságokkal. Minden fejezet a friss, zsenge zöldségekkel indul, majd ahogy telnek a hetek, feltekeri a hőfokot, és kezdődik a grillezés, párolás, majd következnek az egytálélételek. 225 receptet találunk a könyvben, mindegyik a szezonális ízeket ünnepli, miközben egy farmer lelkesedése és séf profizmusa segít minket a váltakozó évszakokban is egészségesebben táplálkozni.